Liity jäseneksi

Huom! Jos sinulla on aikaisemmin ollut jäsenyys/kertakäynti kuntokeskukseemme, tee ostosi oman tilisi kautta. Tilillesi pääset kirjautumaan tämän sivun oikean yläkulman kirjaudu-painikkeesta.
 • Valitse asiakkuus

  Vuosijäsenyys (12 kk)
  350,00 € /v
  Kuntosali

  Jäsenyys on voimassa 12kk ostohetkestä.Kuntokeskuksemme ikäraja on 15-vuotta. Jos haluat maksaavuosijäsenyyden muilla kuin verkkopankkimaksulla, e-passilla tai smartumilla, ota yhteyttä wasa@ole.fit.

  Uudet asiakkaat, ensimmäiset 4vkoa 1euro
  39,90 € /
  Kuntosali


  Tarjoamme uusille asiakkaille ensimmäisen 4vk:n jakson hintaan 1 euroa, jonka jälkeen hinta on39.90e/4vk.

  Jos olet oikeutettu etuhintaan (opiskelija,eläkeläinen tai yritys), ota heti oston jälkeenyhteyttä asiakaspalveluumme. Kuntokeskuksemme ikäraja on 15-vuotta.


  Palaavat asiakkaat
  39,90 € /
  Kuntosali


  Jäsenyys on toistaiseksi voimassa oleva yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla.

  Jos olet oikeutettuetuhintaan (opiskelija, eläkeläinen tai yritys), ota heti oston jälkeenyhteyttä asiakaspalveluumme. Kuntokeskuksemme ikäraja on 15-vuotta

  Kuntosali 10 x kortti
  89,00 €

  Kuntokeskuksen kertakäynti kymmenen (10) kertaa. Ovikoodi lähetetään sähköpostiin onnistuneen maksun jälkeen. Voimassa 6kuukautta ostopäivästä.Kuntokeskuksemme ikäraja on 15-vuotta.

  Kuntosali kertakäynti
  12,00 €

  Kuntosalin kertakäynti 1 kerta klo 04:00-01:00.Ovikoodi lähetetään sähköpostiin onnistuneen maksun jälkeen. PIN-koodi on voimassa 48h ostohetkestä.


Yhteenveto
 • Asiakkuus
 • Lisäpalvelut
Powered by DL Prime Online (www.dlsoftware.com)