Liity jäseneksi

Huom! Jos sinulla on aikaisemmin ollut jäsenyys/kertakäynti kuntokeskukseemme, tee ostosi oman tilisi kautta. Tilillesi pääset kirjautumaan tämän sivun oikean yläkulman kirjaudu-painikkeesta.

Jos jäsenyyden ostaja on alaikäinen, tulee hänen ilmoittaa meille oston jälkeen huoltajan tiedot.

 • Valitse asiakkuus

  Vuosijäsenyys (12 kk)
  350,00 /v
  Kuntosali

  Jäsenyys on voimassa 12kk ostohetkestä.Kuntokeskuksemme ikäraja on 14-vuotta. Jos haluat maksaavuosijäsenyyden muilla kuin verkkopankkimaksulla, e-passilla tai smartumilla, ota yhteyttä wasa@ole.fit.

  Uudet asiakkaat, ensimmäiset 4vkoa 1euro
  39,90 /
  Kuntosali

  Uusille asiakkaille ensimmäiset 4vk hintaan 1 euroa, jonka jälkeen hinta on 39.90e/4vk. Jos olet oikeutettu etuhintaan, ota heti oston jälkeenyhteyttä asiakaspalveluumme. Kuntokeskuksemme ikäraja on 14-vuotta.

  Palaavat asiakkaat
  39,90 /
  Kuntosali

  Jäsenyys on toistaiseksi voimassa oleva yhden kalenterikuukauden irtisanomisajalla. Jos olet oikeutettuetuhintaan, ota heti oston jälkeenyhteyttä asiakaspalveluumme. Kuntokeskuksemme ikäraja on 14-vuotta.

  Kuntosali 10x kortti
  89,00

  Kuntokeskuksen kertakäynti kymmenen (10) kertaa. Ovikoodi lähetetään sähköpostiin onnistuneen maksun jälkeen. Voimassa 6kuukautta ostopäivästä.Kuntokeskuksemme ikäraja on 14-vuotta.

  Kuntosali kertakäynti
  12,00

  Kuntosalin kertakäynti 1 kerta klo 04:00-01:00.Ovikoodi lähetetään sähköpostiin onnistuneen maksun jälkeen. PIN-koodi on voimassa 48h ostohetkestä.


Yhteenveto
 • Asiakkuus
Powered by DL Prime Online (www.dlsoftware.com)